side-area-logo

Over ons

Image module

WIE IS WIE
Leer ons beter kennen

Architectenbureau is de éénpersoons vennootschap van architect Kris TORREKENS.

Ik ben sinds 1994 actief als architect in de zeer ruime regio van zuid Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.  Het blijft een boeiende job met veel nieuwe uitdagingen, niet in het minst dankzij het wisselend wetgevend landschap en de energetische uitdagingen.

Ervaring troef
Ten dienste van jou
Meer dan 20 jaar ervaring zorgt er voor dat we al heel wat skills hebben opgebouwd. Of het nu om gebruik van bepaalde materialen gaat of om een vergunningsaanvraag: we kennen alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Het beperkt het aantal verrassingen en zorgt altijd voor een oplossing.
Rots in de branding
Jouw belangen staan voorop
Door onze ervaring vormen we een buffer tussen u en alle andere betrokken partijen zoals aannemers en overheden. We kijken er op toe dat u niet teveel betaalt en dat procedures niet langer duren dan noodzakelijk. Bovendien controleren we of alle andere betrokken partijen hun werk goed en conform afspraak hebben gedaan.
Meerwaarde
Future proof
We letten overal op en denken ver vooruit. Dat komt de kwaliteit van het project ten goede. Meer kwaliteit betekent een hogere waarde. U investeert dus u kijkt ook naar de meeropbrengst. We weten hoe je energiezuinig en uiteraard energieneutraal bouwt, waardoor u op termijn veel kunt besparen en klaar bent voor de toekomst.

De vrije tijd die overblijft gaat bijna integraal naar sport.

Met enkele marathons en volledige triatlons op de teller zet ik me nu vooral in voor de sport.  Na 6 jaar voorzitter te zijn geweest van GETT (Geraardsbergs Endurance & Triathlon Team) ligt de focus nu meer op het uitbouwen van CHALLENGEGERAARDSBERGEN, een internationale triatlon wedstrijd op en rond “De Muur”.

Image module

LIEFDE VOOR DE FIETS

In het weekend Zeeland verkennen en trainen voor de Marmotte, de Ronde van Vlaanderen, Strade Bianchi of Milaan-San Remo ! Veel meer moet een vrije dag niet zijn.

Image module

CHALLENGE FAMILY

Als lid van het kernteam van CHALLENGEGERAARDSBERGEN geef ik graag mee vorm aan misschien wel de mooiste en meest mythische triatlonwedstrijd van België.

Image module

RUN EN TRAILRUN

Loopschoenen aantrekken en er op uit trekken, zelfs met weinig tijd is dat voor mij de ideale manier om de conditie wat op peil te houden en alles op een rijtje te zetten.